З 16 по 23 червня 2021 року відбувся щорічний туристичний табір Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва в Резиденція Сухолуччя на Київському морі. За підтримки 90 батальону (Кіборги) захистники Донецького аеропорту та інших не байдужих людей, меценатів, спонсорів які приймають активну участь і мріють про щасливе майбутнє наших дітей!!!

Програма в наметовому таборі була дуже насичена та різноманітна: туризм, орієнтування на місцевості, катамаран, байдарки, велотуризм, майстер класи з мистецтва, самооборона (реальне айкідо від Українського центру реального айкідо). Різноманітні танцювальні, мистецьки, творчі виступи, знайомство з службовими собаками, зброєю, військовим спорядженням, стрільба з гвинтівки і т.і.
Щиро дякуємо всім викладачам, обслуговуючому персоналу та учням які активно приймали участь в усіх заходах! До зустрічи в наступному році!!!
Більше інформації можна переглянути на сторінках Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва